Gourmet Coffee Kadriorg (fi)

Gourmet Coffee Kadriorg (fi)

Kadriorgin puiston lähellä sijaitsee kahvila Gourmet Coffee L.Koidula 13 A osoitteessa. Sisään tullaan kahvitarvikeliikkeen kautta josta käytävän kautta tullaan varsinaiseen kahvilaan. Ensin on kahvilaolohuone jossa pelejä, kirjoja, takka ja sen vieressä isompi skandinaavisesti sisustettu sali. Salin perältä pääsee ulos sisäpihan terassille sekä tilaan jossa useimmiten juhlia. Käteen jää helposti jo tullessa jotain tuiki tärkeää suodattamia tai talon oman paahtimon Coffee Peoplen kahveja...

Kahvila on erikoistunut laatukahviin ja teehen joita sillä onkin hyvä valikoima. Kahvilassa on pöytiintarjoilu joskin kassalta hakemalla kaikki hoituu usein nopeammin. Henkilökunta on aidon ystävällistä ja siellä myös hymyillään.

Tarjolla on päivän kahvia kupeittain tai rajattomasti kiinteään hintaan. Usein päivän kahvi on ollut Keski-Amerikasta ja paljolla kulutuksella myös tuoretta. Listalta löytyy myös erinomaisten erikoiskahvien lisäksi ns. käsityökahvit (single estate) kahvit valmistettuna joko V60, Aeropress tai Chemex laitteilla. Myös sifoni löytyy hyllystä ja kiinnostaisi kokeilla isommalla kahvinjuojaporukalla. Tee-valikoima on myös erinomainen. Tarjolla on lisäksi paikallisten pienpanimoiden oluita sekä siidereitä.

Tunnelma paikassa on hyvä. Kävijäkunta heterogeenistä kiireisestä lounastajasta kakun ja teepannun ystäviensä kanssa jakavaan Kadriorgilaiseen. Gourmet coffee Kadriorgista saa myös ruokaa: pastaa, salaatteja sekä keittoja. Paikka on Virolaiseen tapaan koira- ja lapsiystävällinen. Täällä saattaa nähdä Hiltonmaiseen bling bling kassikoiran ja vapaasti käyskentelevään isomman hyväntuulisen koiran :)

Gourmet Coffee avasi uuden paikan Restoran Juur lähelle Ũlimisteä tammikuussa 2017.

Sinne pääsee: Raitiovaunuilla 1 ja 3 Kadriorgin pysäkiltä tai kävellen keskustasta 20 minuutissa.

 
Epic Coffee (fi)

Epic Coffee (fi)

Paks Margareeta - Fat Margaret (sv)

Paks Margareeta - Fat Margaret (sv)