Ristikheina Kohvik (fi)

Ristikheina Kohvik (fi)

Ristikheina Kohvik sijaitsee Ristiku 57 kadulla Pelgulinnan alueella Põhja-Tallinnan kaupunginosassa. Sinne on 10 minuutin kävelymatka Telliskivestä tai Balti Jaam juna-asemalta. Eli lähellä vaikka hieman tutun reitin sivussa.

Kahvila on söpö niin tyttömäinen että aluksi hirvittää (Timin kommentti). Siihen tottuu ja se alkaa jopa huvittamaan. Kaikki on siistiä, sisustettua ja hmm. pastillinsävyistä. Ovesta sisään astuessa tiski on edessä ja koko kahvila näkyy silmäyksellä. Ikkunaan päin olevalla tiskin sivulla on tärkein eli kakkuvitriini.

Viime kerralla tulimme nälkäisinä paikkaan ja kävimme istumaan kakkuvitriinin viereen. Erittäin huono idea! Vaikka söimme alkupalaksi blinit ja pääruuan oli näkymä saanut pää sekaisin. Söimme kakut, makarooneja suklaatryffelin kahvien kanssa. Nam ja kiitos ja taksille.

Ristikheina myy kakkuja ulos ja sieltä voi niitä myös tilata. Tarvittaessa laktoosittomana ja gluteenittomana versiona. Kahvilalla on kioskimainen sivupiste lähellä Ristiku 65a osoitteessa jossa toimii suppeampi lista.

Suosittelemme.

kohvik ristikheina kahvila cafe tallinn tallinna.JPG
 
Ristikheina Kohvik (sv)

Ristikheina Kohvik (sv)

Epic Coffee (sv)

Epic Coffee (sv)