CitySpa (fi) lopettanut

CitySpa (fi) lopettanut

CitySpa, Rävala Puiestee 4, Spa-keskus, kylpylä, kuntosali ja ylellinen sellainen. Wellness keskus tarjoaa mukavat puitteet kuntoilulle, hieronnalle, spa-hoidoille ja vähän ylimääräistä päivään. Hyvinvointikeskus sijaitsee Tallinnan keskustassa matkalla Kaubamajasta Stockmanniin vastapäätä Swissôtelia. CitySpan yhteydessä on myös sushiravintola jossa on helppo palautella.

Varaamme hieronnat ja muut hoidot verkon kautta ja se toimii loistavasti. Vastaus on nopea ja saimme ehdotuksia vapaista ajoista kun ehdottamamme ei sopinut. CitySpalla on hyvät verkkosivut, kuvia tiloista ja sekä hoitojen sisältökuvaus.

Tullessamme paikalle henkilökunnasta paistaa ammattiylpeys ja he ovat erittäin ystävällisiä sekä hoitavat tehtävänsä ammattimaisesti. Meille kerrotaan vastaanotossa mistä hieronta löytyy sekä ennen sitä yläkerran pukunuoneet. Tilat löytyvät vaikka olenkin yleensä eksyksissä. Kaapista löytyy kaikki tarvittava: pyyhe, kylpytakki ja minulle riittävän kokoiset sandaalit. Tulee vakuuttunut olo joka auttaa hieronnassa kun etsin läppirityöläisenä rajoja.

Olemme paikalla arkena 13-16 välillä huomaten että saamme nauttia rauhassa koska paikalla on vai muutama lisäksemme. Suihkut ovat omissa pienissä kennoissa ja niissä on maitolasi. Suihku- ja pukuhuonetila on siisti tuoksuen raikkaalle. Ovien takaa löytyy unisex saunaeteinen josta pääsee perinteiseen ja turkkilaiseen saunaan. Pyyhe ja kertakäyttöinen pefletti siis mukaan ja saunomaan. Suihkun kautta allasosastolle joka tosiaan sijaitsee ydinkeskustassa kolmannessa kerroksessa keskellä vilkkainta business aluetta. Hallissa on isompi allas uimiseen sekä poreallas. Altaiden vieressä on suuri koko sivun pituinen rentoutumistila. Puulaverit on erotettu toisistaan verhoilla joten siellä voi vaikka lukea rauhassa. Allasosasto on sisustettu tummilla ja kiiltävillä materiaaleilla joka korostaa erityislaatuisuutta. Tyyni veden pinta on valaistuksessa tumma ja on vaikea sanoa, missä vesi loppuu ja reuna alkaa. Täydellinen paikka vain kellua, rentoutua ja siirtyä mielen lautukseen.

Sitten kääriydymme kylpytakkeihin ja menemme spa-hoito-osastolle. Siellä jatkuu kokolattiamatto ja rauhallinen tunnelma. Otan klassisen hieronnan ja saankin muutaman tarkentavan kysymyksen jälkeen monta jumia lihaksissa avattua. Hieronnan jälkeen toteamme että tänne haluamme tulla takaisin. Kerron vielä vastaanotossa että haluan ensi kerralla saman hierojan ja hoidon. Järjestyy.

 
Uutiskirje - Nyhetsbrev

Uutiskirje - Nyhetsbrev

La Bottega (sv)

La Bottega (sv)